grip op uw onderneming get in control by bwa

De wereld om ons heen veranderd snel, marges staan onder druk, banken en andere belanghebbenden willen meer dan ooit snel betrouwbare (tussentijdse) cijfers ontvangen, goede en adequate bewaking van debiteuren, enz. Alles draait om informatie, snel en vanzelfsprekend betrouwbaar. Een jaar geleden startte BWA, Bruggeman Wieferink Accountancy, met het concept Simply in Control. Doel hiervan is om ondernemers binnen het MKB volledig te ontzorgen op administratief gebied en hen te voorzien van tijdige en betrouwbare managementinformatie.

Nu een jaar later kijken Gerard Wieferink (38) en Wilfried Bruggeman (40) tevreden terug op het eerste jaar. Het concept staat als een huis, klanten zijn enthousiast. Gerard: “Veel ondernemers binnen het MKB zien de administratie nog steeds als last, terwijl het juist een bron van informatie moet zijn. Door deel te nemen aan Simply in Control wordt de ondernemer volledig ontlast. Het enige wat de ondernemer hoeft te doen is de factuur te scannen (of een foto te maken), deze te mailen naar het eigen persoonlijke e-mailadres en klaar. Wij voeren vervolgens de dagelijkse administratie, verzorgen de btw-aangiften, de jaarstukken en voorzien de ondernemers van de gewenste informatie, zoals maandelijkse tussentijdse cijfers, openstaande posten debiteuren, specifieke analyses, etc. Deze belangrijke informatie is allemaal 24/7 benaderbaar zijn en dit alles voor een vaste maandelijkse prijs. Kortom: niet de lasten, maar wel de lusten (informatie) van de administratie”. Wilfried vult aan: “De informatie uit de administratie is veruit de belangrijkste winst voor onze klanten, maar onderschat ook zeker niet de kostenbesparingen die bedrijven kunnen realiseren. Denk bijvoorbeeld aan de onderhoudscontracten of maandelijkse huurkosten van de meeste softwarepakketten en niet te vergeten de eigen tijdsbestedingen of personele kosten”.

Persoonlijk, betrokken en deskundig zijn al jaren de kernwoorden van de dienstverlening van BWA. De organisatie bestaat ondertussen uit vijf mensen en richt zich op het midden- en kleinbedrijf. Tot onze klantenkring behoort de zzp’er, de winkel op de hoek tot grote dienstverleners met circa 100 mensen op de loonlijst. Nogmaals Wilfried: “Wij ervaren binnen deze segmenten dat klanten, ieder op hun eigen wijze en niveau behoefte hebben aan een financiële coach of parttime controller, een rol welke wij graag vervullen. Juist deze mix van klanten maakt ons werk leuk en maakt dat wij iedere dag met veel enthousiasme en passie ons vak uitoefenen”.

Gerard: “Een klant van BWA heeft één vast aanspreekpunt, die zowel de accountancy als de fiscale werkzaamheden voor een klant verricht. Daar waar traditionele accountants één keer per jaar mutaties in het grootboek zien, hebben wij middels Simply in Control continu inzicht. Hierdoor weten wij precies wat er bij een klant speelt, de basis om je klanten proactief te kunnen adviseren. Dit noemen wij betrokkenheid en geeft wat ons betreft een uitstekend beeld van wat wij vinden wat dienstverlening is”.

Dat deze aanpak aanslaat blijkt wel uit de groei van BWA in de afgelopen jaren, zowel binnen de regio als daarbuiten. Door gebruik te maken van de hedendaagse technologieën bestaan er geen afstanden meer. Wilfried: “Hoewel onze voorkeur altijd nog uitgaat naar een persoonlijk gesprek, worden korte tussentijdse besprekingen zoals bijvoorbeeld het bespreken van de maandcijfers of het bespreken van actualiteiten, regelmatig via media als Skype gevoerd. Wij zijn nog steeds het ouderwetse accountantskantoor, maar wel in een modern jasje! Geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Wij maken graag kennis met u!”.

BWA Bruggeman Wieferink Accountancy

Schoolstraat 16B

8102 EM Raalte

T: 0572-363395

F: 0572-363248

E: info@bwa.nu

I: staging2.bwa.nu

I: staging2.simplyincontrol.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.