Home / archiefcentraal / gratis vuurwerkbril in heino

gratis vuurwerkbril in heino

Vuurwerk is prachtig, maar veiligheid staat voorop. Om die reden slaan Welkoop Heino en Multimate Heino de handen in één. Alle kinderen van groep 7 en 8 van de Heinose basisscholen kregen afgelopen week een poster van beide winkeliers. Op deze poster kunnen ze een slagzin invullen. Bij inlevering van deze poster krijgen de kinderen bij Welkoop Heino als bij Multimate Heino een gratis vuurwerkbril en aansteeklont.

Beide vuurwerkaanbieders willen zich graag hard maken voor de veiligheid van alle kinderen. “Vuurwerk is prachtig, maar veiligheid komt eerst,” vertelt Geerco Schuurman van Heinose Welkoop . “We willen graag onze verantwoordelijkheid nemen hierin,” vult Emiel Willemsen van Multimate Heino aan. Kinderen kunnen ook nog wat leuks winnen. Diegene met de origineelste slagzin ontvangt ook nog eens een “veilig” vuurwerkpakket ter waarde van 30 euro.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.