gratis vuurwerkbril in heino

Vuurwerk is prachtig, maar veiligheid staat voorop. Om die reden slaan Welkoop Heino en Multimate Heino de handen in één. Alle kinderen van groep 7 en 8 van de Heinose basisscholen kregen afgelopen week een poster van beide winkeliers. Op deze poster kunnen ze een slagzin invullen. Bij inlevering van deze poster krijgen de kinderen bij Welkoop Heino als bij Multimate Heino een gratis vuurwerkbril en aansteeklont.

Beide vuurwerkaanbieders willen zich graag hard maken voor de veiligheid van alle kinderen. “Vuurwerk is prachtig, maar veiligheid komt eerst,” vertelt Geerco Schuurman van Heinose Welkoop . “We willen graag onze verantwoordelijkheid nemen hierin,” vult Emiel Willemsen van Multimate Heino aan. Kinderen kunnen ook nog wat leuks winnen. Diegene met de origineelste slagzin ontvangt ook nog eens een “veilig” vuurwerkpakket ter waarde van 30 euro.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.