gratis toegang tot de sallandse ruiterdagen

Dit jaar is er op 30 december een extra rubriek aan het programma toegevoegd. Namelijk het zogenaamde 40+ concours. “Hoog tijd dat dit ook in Mariënheem wordt georganiseerd”, vindt Jos Koerhuis uit Raalte die een fanatiek deelnemer is aan deze concoursen.

Het publiek heeft eigenlijk geen reden om weg te blijven, vindt PR-dame Aniek Spronk. “Je hoeft op geen enkele dag entree te betalen, dus zelfs niet op de finaledagen. Dat was vroeger wel het geval, maar er zijn steeds meer grote wedstrijden die daar van afstappen. We volgen graag deze tendens om de toegankelijkheid van het evenement verder te verbeteren.”

Nijboer Interieur & Design is ook dit jaar weer hoofdsponsor van de Sallandse Ruiterdagen. Een hoofdsponsor is er in eerste instantie voor de financiële ondersteuning van het evenement. In sommige situaties kun je als organisatie extra profiteren van de deskundigheid van dat bedrijf. Zo heeft de kantine van manege Mans Bartels dankzij Nijboer een restyling ondergaan.

Het programma van de ruiterdagen is te vinden op staging2.ruiterdagen.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.