geldautomaat in supermarkt lemele

Rabobank Vaart en Vechtstreek plaatst op donderdag 15 januari een geldautomaat in Attent supermarkt Klein Horsman aan de Lemelerweg 60 in Lemele. Deze geldautomaat is tijdens openingstijden van de Attent supermarkt toegankelijk en vervangt de huidige Rabobank geldautomaat aan de Lemelerweg. De sluiting van de geldautomaat aan de Lemelerweg 66 is een gevolg van verhoogde veiligheidsrisico’s en onvoldoende gebruik. De automaat zou daarom al eerder worden gesloten, maar dat werd uitgesteld na overleg met Plaatselijk Belang Lemele en de ondernemersvereniging.

Henk Scholten, voorzitter Plaatselijk Belang Lemele, is uiteindelijk akkoord gegaan met de uitkomst van die gesprekken: “Het is belangrijk dat er een geldautomaat blijft. Wel vinden we het jammer dat de geldautomaat niet meer 24 uur per dag beschikbaar is, maar we zijn tevreden met de manier waarop de Rabobank heeft gereageerd op de bezwaren van ons, de ondernemersvereniging en individuele klanten van de Rabobank, door deze oplossing te bieden.” Dat zegt ook Hans van Dijk, directeur Particulieren van Rabobank Vaart en Vechtstreek: “We waren genoodzaakt om een andere locatie te zoeken voor de geldautomaat. We hebben goede gesprekken gevoerd, standpunten uitgewisseld en knopen doorgehakt. De nieuwe locatie in Attent supermarkt Klein Horsman biedt een goed alternatief. We zijn de heer Klein Horsman dan ook erkentelijk voor het beschikbaar stellen van de ruimte.”

De nieuwe geldautomaat wordt op donderdag 15 januari 2015 geplaatst. De huidige geldautomaat is tot maandag 19 januari 2015 in gebruik. Klanten van Rabobank Vaart en Vechtstreek in Lemele zijn via een brief op de hoogte gesteld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.