geld voor dierenambulance dankzij atc wijhe

Tennisvereniging ATC Wijhe schenkt een bedrag aan de Dierenambulance Noord-Overijssel en aan de Jeugdcommissie.

Tijdens het Telstar/Finenzo Open tennistoernooi van ATC Wijhe van medio oktober jl. heeft een loterij plaatsgevonden. De opbrengst van deze loterij is voor de helft geschonken aan de Dierenambulance Noord-Overijssel en voor de helft aan de Jeugdcommissie van de tennisvereniging.

De Dierenambulance Noord-Overijssel is een vrijwilligersorganisatie, die opkomt voor de belangen van alle dieren in onze regio. Dit doet ze door middel van het verlenen van dierennoodhulp, het verbeteren van dierenwelzijn, het geven van voorlichting en het beïnvloeden van dierenbeleid. De Dierenbescherming is 100% giftafhankelijk en zal de gift gebruiken voor haar werkzaamheden.

De Jeugdcommissie gaat het geld gebruiken voor jeugdactiviteiten. De prijzen voor de loterij waren beschikbaar gesteld door de Wijhese middenstand en andere sponsoren.

Eind november heeft Gerard Luijmes, voorzitter van ATC Wijhe, een bedrag van € 315 overhandigd aan twee vrijwilligers van de Dierenambulance en eenzelfde bedrag aan Gwen Nijland, jongste lid van de tennisvereniging.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.