geen extra pinautomaat in sallandse dorpen

Er zijn in ons land 25 dorpen die met die maatregel een automaat gaan krijgen, zegt de ACM. Waar die dorpen liggen, zeggen ze er niet bij. Bij Rabobank Salland weten ze dat ook niet. Maar ze weten wel dat het niet gaat om dorpen in hun gebied.

Neem Okkenbroek, daar hebben ze geen pinautomaat, maar Lettele ligt 4,3 kilometer verderop. En Luttenberg? Dat heeft een zogeheten instore-pinautomaat. Dat is de geldautomaat in de supermarkt. De reguliere automaat moest daar gesloten worden wegens veiligheidsoverweging. Door plofkraken met steeds zwaarder geschut mag er geen geldautomaat onder een woning zijn en dat was in Luttenberg wel het geval.

De pinautomaat in Luttenberg is ín de supermarkt, dus ook alleen maar open tijdens openingstijden van de supermarkt, maar de Rabobank verwacht dat dat binnen de bedoeling van de ACM valt.

De regel heeft ook geen gevolg voor de wens van Raalte Noord om daar een pinautomaat te krijgen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.