fris begin van 2015 met nieuwjaarsduik

Op 1 januari is het weer zover… Dan gaat Lemelerveld het nieuwe jaar spetterend in tijdens de Bakkerij van der Most Nieuwjaarsduik. De duik wordt gehouden in natuurzwembad Heidepark. Vanaf 13.00 uur kunnen deelnemers meedoen met de opzwepende warming up, om vervolgens om 14.00 uur een frisse start van het nieuwe jaar te maken. Bijkomen van de duik kan met een lekker warm hapje en drankje. De duik wordt georganiseerd in samenwerking met de Vrienden van de Sprokkelaars.

De Bakkerij van der Most Nieuwjaarsduik wordt voor het tweede achtereenvolgende jaar georganiseerd op initiatief van Bakkerij van der Most en de vrienden van de Sprokkelaars. Beide partijen zorgen dat de deelnemers niets te kort komen op 1 januari. Bij het zwembad staan verschillende verwarmde tenten, waarin de deelnemers zich kunnen omkleden en er wordt gezorgd voor een warming up om de spieren goed warm te maken. Na de gedurfde duik kunnen de deelnemers zich opwarmen met een heerlijke warme versnapering en ontvangen zij een leuke goodybag als herinnering aan deze duik.

Duik in Braziliaanse sferen

Het thema van de nieuwjaarsduik 2015 is Braziliaans. De organisatie vraagt alle deelnemers verkleed te komen in dit thema. De meest ludieke duiker maakt kans op 100 euro aan waardebonnen van Bakkerij van der Most.

Deelname

De nieuwjaarsduik start om 14.00 uur bij natuurzwembad Heidepark in Lemelerveld. Vanaf 13.00 uur is het zwembad geopend. Deelname aan de nieuwjaarsduik kost bij de voorinschrijving €2,- per persoon en bij inschrijving op de dag van duik €3,-. De opbrengsten van de duik komen volledig ten goede aan wagenbouwgroep Brasil uit Lemelerveld.

Opgeven voor de nieuwjaarsduik? Ga dan naar staging2.nieuwjaarsduiklemelerveld.nl. Volg de Bakkerij van der Most Nieuwjaarsduik ook op facebook en via twitter (@Durfteduiken).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.