feestdagen gouverneur is gewoon open

De Gouverneur is tijdens de aanstaande feestdagen ‘gewoon’ open. Op Eerste Kerstdag kun je er ’s avonds terecht om je dag goed af te sluiten. Er zal gezellige feestmuziek gedraaid worden om na een dag zitten weer lekker in beweging te komen. Het café is vanaf 21.00 uur geopend en de entree bedraagt deze avond 3 euro.

Op maandagavond 29 december staat het jaarlijkse Madhouse Darts Toernooi op het programma in Café de Gouverneur. Dit ‘Raalter Gesloten’ dartstoernooi gaat inmiddels zijn derde decennium in. Jaime Lindeboom zal zijn titel verdedigen. Deelnemers zijn darters uit de gemeente Raalte en spelers die bij dartverenigingen uit Raalte darten in de competitie. Inschrijven kan tot maandag 29 december 18.30 uur. Om 19.00 uur zal het toernooi beginnen. Inschrijfgeld is 5 euro.

Ook kun je natuurlijk tijdens Oud en Nieuw bij de Gouv terecht. Het thema dit jaar is Red Sensation. Vanaf 01.00 uur zijn de deuren dan geopend voor diegenen die een kaartje gekocht hebben. Café de Gouverneur hanteert dan een all-in arrangement voor 25 euro waarbij dan bier, fris, wijn kan worden gedronken. De DJ zal het jaar 2015 goed inluiden en natuurlijk wordt er ook een aantal hapjes geserveerd. Kaarten zijn nu te koop bij het café, De doelgroep voor deze party is 23+.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.