feestavond rood geel in rohda kantine

Supportersvereniging Rood-Geel sluit vrijdagavond de eerste seizoenshelft af met een feest voor A-junioren en senioren. De feestavond begint om 20.00 uur en is voor iedereen die iets met Rohda Raalte heeft. Partners zijn ook van harte welkom.

De flesjes Flügel worden deze keer niet geserveerd door Flügelmeisjes maar door Christmas girls. Erg blij is de organisatie met de bijdrage van de eerste selectie. Ook deze keer verzorgen Martin Drent met zijn mannen weer de bar. Aan het eind van de avond wordt de selectie afgelost door de Christmas girls en kunnen de heren zelf los.

Naast de toch al lage muntprijzen krijgen bestaande en nieuwe leden weer een extra korting op de consumptieprijs waardoor de avond wel heel goedkoop wordt. De eerste acht munten kosten voor leden 10 euro en voor jeugdleden kosten de eerste vijf munten zelfs maar 1 euro per stuk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.