ergernis over toerismebord hagenweg

Het bord met de tekst ‘Welkom in Salland’ oogt vriendelijk en benadrukt nog eens dat Salland zich profileert als toeristische regio. Er is inmiddels een klacht over naar de gemeente Raalte gestuurd. “Door de plaatsing van dit bord is de veiligheid voor ons afgenomen. Het bord belemmert het zicht voor het verkeer vanaf de Hagenweg, omdat het niet zichtbaar is of er verkeer vanaf Heino komt rijden.”

Degene die zijn beklag deed, verzoekt de gemeente om het bord te verplaatsen. “Ik hoop dat u deze mail serieus neemt.”

Overigens, een andere buurtbewoner heeft nog een andere opmerking bij het bord. “Net of Salland daar begint. Hoonhorsters voelen zich ook Sallanders. Als je bij Kappers in de kroeg zit, vragen ze zich af woar die Roaltenaren last van hebben…”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.