Home / archiefcentraal / ergernis over toerismebord hagenweg

ergernis over toerismebord hagenweg

Het bord met de tekst ‘Welkom in Salland’ oogt vriendelijk en benadrukt nog eens dat Salland zich profileert als toeristische regio. Er is inmiddels een klacht over naar de gemeente Raalte gestuurd. “Door de plaatsing van dit bord is de veiligheid voor ons afgenomen. Het bord belemmert het zicht voor het verkeer vanaf de Hagenweg, omdat het niet zichtbaar is of er verkeer vanaf Heino komt rijden.”

Degene die zijn beklag deed, verzoekt de gemeente om het bord te verplaatsen. “Ik hoop dat u deze mail serieus neemt.”

Overigens, een andere buurtbewoner heeft nog een andere opmerking bij het bord. “Net of Salland daar begint. Hoonhorsters voelen zich ook Sallanders. Als je bij Kappers in de kroeg zit, vragen ze zich af woar die Roaltenaren last van hebben…”

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.