eline leferink 250ste lid hockeyclub smhc

Eline Leferink is het 250ste lid van hockeyclub SMHC uit Raalte. Afgelopen weekend werd ze in het zonnetje gezet. Ze kreeg een grote taart en een speciaal trainingsjack uitgereikt.

Landelijke gezien groeit het aantal hockeyers aanzienlijk en ook bij SMHC wordt dat opgemerkt. De afgelopen periode groeide het ledenbestand van de Raalter club met liefst 14 procent. “Wij hebben een toename van leden, met name jongens tussen 8 en 10 jaar. In deze leeftijdscategorie hebben we er 13 jongens bij. Voor de zomer speelden we nog met 3 jongens in een mixed team en nu hebben we al 13 enthousiaste jongens die in de E kunnen spelen. We hebben zelfs ruimschoots een jongens F-team kunnen samenstellen,” laat Martijn de Jongh van de club weten. “Uiteraard is er ook groei bij de meisjes, dat loopt zoals gebruikelijk in een continue stroom door.”

“De oorzaak ligt mede in het feit dat er een verbeterde organisatie zit op de trainingen. Met dank aan de coördinator Wim van Bokhoven en de hoofdtrainers Jan Bruggeman en Leon Lenting. Zij zorgen elke woensdag, samen met een groot aantal trainers en assistenten voor een mooie trainingsreeks. Dankzij het enthousiasme van het nieuwe bestuur, de commissies, de vrijwilligers en de leden begint SMHC Salland weer een echte vereniging te worden.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.