Home / archiefcentraal / eindejaarsvlooienmarkt in diamanthal balkbrug

eindejaarsvlooienmarkt in diamanthal balkbrug

Na een aantal succesvolle vlooienmarkten dit seizoen in de Diamanthal te Balkbrug wordt op zaterdag 27 dec. alweer de laatste markt van 2014 gehouden. Een bijzondere dag, maar ongetwijfeld een leuk verzetje na de Kerst.

Ook nu komen er weer een groot aantal standhouders naar de markt om hun spullen aan de man of vrouw te brengen. Het aanbod van spullen is zeer divers. De koopwaar bestaat uit oud, verouderd, overjarig, antiek en curiosa, en hebbedingetjes.

Ook verzamelaars vinden er dikwijls iets van hun gading. De sfeer is steeds erg gemoedelijk en ontspannen. Een grote groep vrijwilligers van de Stichting Paardensport Avereest runnen belangeloos deze markt. De markt begint om 8.00 uur en is rond 13.00 uur afgelopen. Entree slechts €1.- kinderen gratis. Rond de hallen is een ruime gratis parkeergelegenheid. info, www.diamanthal.nl

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.