Home / archiefcentraal / een wilde avond met karin de graaff

een wilde avond met karin de graaff

De kerstdagen zijn niet ver weg meer. Vanzelfsprekend denken we behalve aan wereldvrede dan ook aan eten. Aan lekker eten natuurlijk. Culinair verslaggever Karin de Graaff heeft bij Roalter Wind de zware taak om voor iedere uitgave te moeten eten bij restaurant De Bagatelle.

Verveelt dat nu nooit, vroegen we haar de vorige keer. “Welnee, ieder kwartaal is de kaart compleet anders én ik dineer er iedere keer met iemand anders. Vaak met iemand van wie ik behalve zijn naam weinig weet. Zo’n avond vliegt doorgaans voorbij.”

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.