eagles strikt doelman maurits schmitz

Go Ahead Eagles heeft zich versterkt met Ajax-doelman Maurits Schmitz. De 21-jarige keeper speelde als eerste keeper bij de amateur-tak van de Amsterdammers. Bij Go Ahead Eagles zal hij de rol van derde doelman invullen.

Schmitz is blij met zijn transfer, vertelt hij tegenover Het Amsterdamse Voetbal: “Dit is voor mij de kans om vanuit het amateurvoetbal de overstap naar het profvoetbal te maken. Een mogelijkheid die ik niet mag laten liggen. Ik begin als derde doelman in Deventer, maar soms moet je in het leven risico nemen.”

Ajax-teammanager Jan Vleijsman is wat minder enthousiast tegenover HAV: “We zijn hier helemaal niet blij mee. Voor Maurits is het natuurlijk geweldig maar voor ons een stuk minder. Eerder dit seizoen zagen we ook al Alex Sacca afhaken en dat betekent dat we nu nog maar drie keepers hebben voor twee elftallen. We zullen ons snel gaan beraden.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.