dubbele voorstelling ishues in hoftheater

Op vrijdag 19 december heeft het HOFtheater als laatste voorstelling van 2014 iets bijzonders op de planning: een dubbele dansvoorstelling. In de serie ISH Nieuwe Makers presenteert Amsterdams danstheatergezelschap ISH de voorstelling ‘ISHues’. In de deelvoorstellingen ‘VADERS’ en ‘GENE’ staan familie ‘ishues’ centraal. Met behulp van dans, cabaret en muziek wordt het publiek geleid door twee volledig andere verhalen, met een gezamenlijk thema. Een bijzondere voorstelling die zowel voor volwassenen al voor jongeren vanaf 10 jaar geschikt is.

Vaders

In de eerste voorstelling ‘Vaders’ maken we kennis met een vader en zijn opgroeiende dochter. Op een dag loopt hij de deur uit en laat hij plotseling zijn dochter in de steek. Een ontroerende voorstelling over de relatie tussen vader en dochter op het scherpst van de snede, die je meeneemt dwars door alle pijnlijke situaties heen.

Gene

In de tweede voorstelling ‘Gene’ komen twee vrouwen tot de ontdekking dat ze een gemeenschappelijke geschiedenis hebben. Een vrolijke voorstelling vol dans, cabaret en muziektheater, waarin twee zusjes ontdekken dat je altijd kunt kiezen waar je naartoe wilt, maar nooit kunt veranderen waar je vandaan komt.

ISH Nieuwe Makers

In ISH Nieuwe Makers geeft danstheatergezelschap ISH talentvolle makers de kans een eerste eigen voorstelling te ontwikkelen. Marco Gerris, artistiek leider van ISH en een toegewezen coach begeleiden samen het talent tijdens het maak- en speeltraject. Eerdere voorstellingen in deze serie waren The Gate, Fight Flow, Gravitish en L.O.U.D.

Deze voorstelling vindt plaats op vrijdag 19 december om 19.30 uur. Kaarten kosten 12 euro. Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFinSalland.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en vanaf een half uur voor aanvang van een voorstelling.

Kijk voor meer informatie op staging2.HOFinSalland.nl .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.