Home / archiefcentraal / dronken scooterrijder beledigt agenten

dronken scooterrijder beledigt agenten

Een scootterrijder uit Rijssen is zaterdagavond door de politie in dronken toestand achter het stuur aangetroffen in Haarle. Doordat de man het nodig vond de agenten te beledigen, bleef het niet alleen bij een bekeuring voor het drankrijden.

De politie kwam de man op het spoor door een melding vanuit een horecazaak in Raalte. Daarbij werd verteld dat de man uit Rijssen zwaar onder invloed van alcohol op zijn scooter vertrokken was.

Na enig speurwerk werd de man aangetroffen in Haarle en aangehouden voor rijden onder invloed. Hij werd meegenomen naar het bureau voor een blaastest. Onderweg beledigde hij de agenten en aan het bureau blies hij 790 u/gl (ong. 1,8 promille).

De man bleek voor meerdere rijbewijzen al ontzegging te hebben. Hij kreeg een boete van 800 euro voor het rijden onder invloed en een Ontzegging Besturen Motorvoertuig voor het scooterrijbewijs. Voor de belediging kreeg hij een proces-verbaal. Na een nachtje cel is de man in vrijheid gesteld.

Lees ook

Zorgverzekering voor minima van gemeente Raalte

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte met een laag inkomen kunnen een zorgverzekering afsluiten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.