drie bedrijven trekken in unive pand raalte

In het pand van Univé aan de Varkensmarkt in Raalte worden in maart de krachten gebundeld van drie bedrijven: Mooi bij Karin, Echt Syl Coaching en Jouw Eigen Kracht.

Karin Koerkamp van Mooi bij Karin, Sylvia Esman van Echt Syl Coaching en Debbie Kotteman van Jouw Eigen Kracht werken nu ook al regelmatig samen. Vanaf maart 2015 gaan ze zich samen vestigen in het pand naast de kapsalon ‘Mooi bij Karin’ in Raalte aan de Varkensmarkt.

Karin Koerkamp gaat in het voorste gedeelte van het pand zich volledig richten op mannen door het openen van een echte Barbershop zoals we die van vroeger uit kennen. Traditioneel knippen en scheren voor mannen. Ze heeft veel inspiratie opgedaan in Amsterdam en Londen waar de Barbershops onderdeel zijn van het straatbeeld. Die specifieke sfeer wil ze graag naar Raalte brengen.

Sylvia Esman van Echt Syl Coaching coacht medewerkers en leidinggevenden op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Werkgerelateerde vragen komen daarbij aan bod. De focus in de coaching wordt gelegd op je talenten en drijfveren zodat je (weer) trots op jezelf bent, gemotiveerd bent en met plezier naar je werk gaat. Trajecten als Loopbaancoaching, De professional in ontwikkeling, en Van Binnen en Buiten Coaching zijn voorbeelden. De laatstgenoemde in samenwerking met Debbie Kotteman van Jouw Eigen Kracht.

Imagocoach Debbie Kotteman helpt mensen om de beste versie van zichzelf te presenteren. Zeker in het huidige maatschappelijke klimaat beoordelen mensen elkaar op de uiterlijke presentatie. Het belang en de impact van een goede persoonlijke presentatie en uitstraling passend met wie iemand is en de specifieke talenten en kwaliteiten lijkt van groot belang. Om tot een goede persoonlijke presentatie te komen maakt Kotteman gebruik van onder andere de eerste-indruk-methode, kleurenanalyse, stijladvies en gelaatkunde.

Na al een aantal keren in verschillende projecten te hebben samengewerkt, hebben deze drie vrouwen besloten de krachten te bundelen en ieders vanuit hun eigen vakmanschap te werken. Het maken en bereiken van mooie dingen is wat deze drie vrouwen bindt en door de fysieke samenwerking willen ze dit nog meer laten zien.

De verwachting is dat het pand in maart 2015 gebruiksklaar zal zijn om officieel van start te gaan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.