drankrijder racet met 128 over de n348

De politie heeft donderdagavond een automobilist uit Deventer aangehouden, omdat hij veel te hard reed en ook nog eens te veel gedronken had. Hij liep tegen de lamp bij een alcoholcontrole op de N348 bij Raalte. Vlak voor hij op alcoholgebruik gecontroleerd werd, wees een snelheidscontrole uit dat hij 128 kilometer per uur reed. Ter plaatse is 80 kilometer per uur toegestaan.

De bestuurder uit Deventer blies uiteindelijk op het ademanalyse-apparaat in Raalte een score van 435 ug/l. Dat kwam hem op een boete van 500 euro te staan. Daarnaast zal hij de verplichte cursus (EMA) van het CBR moeten volgen, die moet hij zelf betalen en kost hem 840 euro. De hoogte van de boete voor de snelheid moet nog bepaald worden door de Officier van Justitie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.