doelman matchwinner bij kosc lemelerveld

Doelman Joost Peters van KOSC had zondagmiddag zijn ‘moment of fame’. Tegen Lemelerveld was hij in de 80e minuut goed voor het enige doelpunt van de wedstrijd: 1-0. Een uittrap van de goalie werd gedragen door de wind, stuiterde een keer en viel achter zijn collega Rik Ramaker in het doel van Lemelerveld.

Eigenlijk had geen van beide ploegen recht op drie punten, vond Lemelerveld-trainer Edwin Duim: “Het was een draak van een wedstrijd. Voor de beide doelen gebeurde weinig en het leek op een terechte 0-0 uit te draaien. Tot dat moment vlak voor tijd.” De trainer neemt zijn keeper niets kwalijk: “Iedereen kan zoiets overkomen. We hebben als team verzuimd om de goede lijn door te trekken.”

Door de nederlaag blijft Lemelerveld hekkensluiter in de Tweede Klasse J, maar de verschillen zijn nog altijd klein. Volgende week staat de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft op het programma, dan komt koploper Tubantia op bezoek.

Rechterrijtje 2J:

8. Suryoye 12 – 13

9. SDC 12 – 12

10. Overwetering 12 – 11

11. PH 12 – 11

12. KOSC 12 – 11

13. Wijhe 12 – 10

14. Lemelerveld 12 – 9

Aan het einde van het seizoen degraderen de nummers 13 en 14 rechtstreeks. De nummers 11 en 12 spelen nacompetitie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.