de zeeuw vindt ga eagles niet cv waardig

Demy de Zeeuw heeft het in zijn zoektocht naar een nieuwe voetbalclub over een andere boeg gegooid. De middenvelder plaatste op zijn LinkedIn een open sollicitatie. Pijnlijk was het echter dat we moesten constateren dat de clubloze De Zeeuw zijn tijd bij Go Ahead Eagles blijkbaar niet CV-waardig vond.

De inmiddels 31-jarige voetballer debuteerde in 2001 voor Eagles. Tot 2005 kwam hij in actie voor de club uit Deventer en speelde in die periode 64 wedstrijden in het rood-geel. Het vormde de start van zijn profcarriere.

Maar als we het LinkedIn-bericht van De Zeeuw aanschouwen, blijken die jaren in zijn ogen geen toegevoegde waarde voor zijn CV. AZ, Ajax, Spartak Moskou en RSC Anderlecht kennelijk wel.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.