Home / archiefcentraal / de actie lions club raalte loopt storm

de actie lions club raalte loopt storm

Initiatiefnemer namens de Lions, Roel Kamping, is zeer tevreden over het verloop van de actie. “Inwoners van Salland leveren massaal de punten in die ze in de la hebben liggen en waar ze eigenlijk niets mee doen. Nu worden de punten goed besteed. Het is mooi dat velen in deze tijd van het stilstaan bij mensen die het alleen met veel moeite lukt om de eindjes aan elkaar te knopen en aangewezen zijn op de Voedselbank.”

Kamping leegde deze week de inzameldozen die her en der in de gemeente Raalte staan opgesteld. De opbrengst overtrof zijn verwachting, bekent hij. “Er is massaal gehoor gegeven aan onze oproep om de waardepunten te verzilveren voor pakken koffie. Kleine pakketjes DE-punten worden ingeleverd, maar ook pakketten waar je in de winkel een nieuwe koffiezetter kunt ophalen. Ik vind het hartverwarmend.”

Bij de tussentelling hebben zo’n tien Lionsleden op één avond lang niet alles kunnen tellen. “Het is echt veel”, erkent Kamping die de club wel de grens van één miljoen punten (2000 pakken koffie) zag passeren. “Maar het kan ons niet genoeg zijn”, voegt hij eraan toe. “We hebben nog voldoende tijd om de punten te tellen en bij Douwe Egberts in te leveren.“

Wie nog DE-punten in de la heeft liggen, kan ze nog tot en met 31 december inleveren bij de volgende verzamelpunten: Raalte-dorp: Jumbo-centrum, Jumbo-Noord, Albert Heijn, Coop en Kulturhus; Heino: Albert Heijn en Boni; Heeten: Plus Severijn; Nieuw-Heeten: Bakkerij Vree Egbers; Luttenberg Coop Alfring; Mariënheem en Broekland: Parabool.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.