Home / archiefcentraal / dartists winnaars darttoernooi sv dalfsen

dartists winnaars darttoernooi sv dalfsen

Afgelopen zaterdag vond het SV Dalfsen darttoernooi plaats in het clubgebouw van SV Dalfsen op Sportpark Gerner. Maar liefst 110 deelnemers hadden zich opgegeven, zowel jong als oud was goed vertegenwoordigd. Vanaf 11.30 uur werd op maar liefst 12 dartborden in koppelverband gegooid. Na de voorrondes waar het kaf van het koren werd gescheiden gingen de beste koppels door naar de volgende ronde.

In een ware slijtageslag wist uiteindelijk het koppel Rudi de Graaf en Arjan Kouwen de titel te grijpen. Overtuigend wonnen zij de finale van Jan Willem Amsink en Dennis Zwienenberg. Naast de eeuwige roem viel ook een heuse bokaal aan de winnaar ten deel. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd evenement waaraan volgend jaar zeker een vervolg zal worden gegeven.

Lees ook

Luttenberg maakt zich op voor Dorpskwis

LUTTENBERG – In Luttenberg vindt op zaterdag 30 oktober een Dorpskwis plaats. Honderden dorpsgenoten, verenigd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.