damteam tdt salland verslaat heinos team

Het damteam TDT Salland heeft zijn positie in de tweede klasse B van de Nationale Competitie versterkt, na een 14-6 zege op het Heino’s damteam.

Na toewijzing van de borden leek het gelijk op te gaan in de strijd op de 100 velden. Deventernaren Frank Nuesink en Martin van Dijk wonnen echter al snel hun potje. En toen de Colmschater dammer Jan Preuter remiseerde en de Vroomshoper Hans Braakman en de Raaltenaar Ab Steenbergen ook nog wisten te winnen was het pleit al min of meer beslecht. De Steenwijker John Folkers en de Deventernaren Dick Halma en Johan Rademaker stelden via remises de teamzege veilig, waarna Raaltenaar André Klein Tank ook nog wist te winnen. De Heinoër Michel Holterman haalde als enige een puntje binnen voor Hartholt Olie.

TDT Salland heeft hiermee de middenmoot bereikt hoopt op een top klassering. Op zaterdag 10 januari om 12.00 uur is er in Laurel’s Pannenkoekenhuis de volgende wedstrijd tegen Harderwijk 2.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.