dader vernielingen wijhe 92 meldt zich

Een dader van de vernielingen aan het sportpark van Wijhe ’92 heeft zich gemeld. Ongeveer 2 weken geleden werd totaal 32 stoelsteunen op de tribune vernield. Ook werd een net van een doel op veld 1 beschadigd.

De schade aan de tribune is overigens inmiddels hersteld, ook het doelnet is weer gerepareerd. “Het herstellen van de tribune heeft 5 werkuren in beslag genomen en het repareren van het doelnet duurde 1 uur,” laat een woordvoerder van de vereniging weten. “Los daarvan hebben meerdere vrijwilligers van Wijhe’92 hun tijd hierin gestoken, denk ook aan berichtgevingen, onderling overleg, etcetera.”

“Er heeft zich inmiddels 1 dader gemeld. Daar zijn we, figuurlijk gezegd, blij mee,” aldus de sportclub.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.