bv natuurlijk overstap naar led buizen

‘‘Er zijn erg veel mogelijkheden met LED-buizen als je besluit de tl-buizen te vervangen door LED-verlichting. Belangrijk is dat het sowieso een goed idee is om over te stappen. Ten eerste gaan tl-buizen op een gegeven moment uit de markt, waardoor je toch een keer over moet stappen. Ten tweede zijn LED-buizen een veel duurzamer en zuiniger alternatief. Hoe langer je wacht met vervangen, hoe later je kunt beginnen met energie besparen.’’

‘‘We hebben bijvoorbeeld een Doe Het Zelf winkel van LED-buizen voorzien. De lampen verdien je met doorsnee LED-buizen met anderhalf jaar terug. Met iets duurdere buizen is dit tweeëneenhalf jaar. Ook zijn er subsidies beschikbaar voor LED-verlichting, die de terugwintijd verkorten. De winkel brandt de lampen negen tot 10 uur, zes dagen per week. De lampen gaan zo 10 jaar mee en de besparing begint al na iets meer dan anderhalf jaar. Dit komt bij deze winkel neer op een besparing van 29000 euro in totaal. Met ons Bundel Concept, waarbij bedrijven gezamenlijk LED buizen in kunnen kopen, zijn zelfs nog kortere terugverdientijden mogelijk. Je krijgt hier zelfs een gratis inventarisatie bij.’’

‘‘Als je kiest voor LED-buizen in je kantoor, sporthal, school of zelfs veehouderij, dan zijn er nog allerlei mogelijkheden. Zo kunnen de buizen aangepast worden op de armatuur van de tl-buizen, waardoor alleen de buizen vervangen hoeven te worden. Zo is er bijvoorbeeld een waterdichte buis die aansluit bij de waterdichte armatuur, waardoor bijvoorbeeld boeren de ruimte nog steeds schoon kunnen spuiten met een hoge drukspuit.’’

‘‘Daarnaast kun je kiezen uit een d oorsnee LED-buis met een lichthoek van 180 graden, of een buis van 330 graden. De buizen kunnen daarnaast dimbaar geleverd worden en tot slot kun je de kleur van het licht kiezen: warm wit, neutraal wit of helder wit.

Ben jij nu ook benieuwd wat de mogelijkheden voor jouw pand zijn voor het vervangen van tl-verlichting naar LED-buizen of wil je meer weten over het Bundel Concept? Kijk dan op staging2.in2light.nl of neem direct contact op via info@in2light.nl. Heb je een andere vraag over duurzaam bouwen? De groep ondernemers van de BV Natuurlijk zoeken graag samen naar een antwoord. Stuur je vraag naar info@bvnatuurlijk.nl of kijk op staging2.bvnatuurlijk.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.