brons voor smeekens in thialf

Jan Smeekens heeft zondag de bronzen medaille gepakt op de 500 meter van de wereldbekerwedstrijd schaatsen in Thialf Heerenveen. Smeekens revancheert zich daarmee van de teleurstellende zestiende plek die hij vrijdag klasseerde.

Smeekens zette in zijn rit de snelste tijd tot dan toe neer: 35.01 seconden. Hij moest echter nog zes ritten na zich dulden. Pas in de voorlaatste rit werd zijn tijd voor het eerste verbeterd. De Pool Arthur Was klokte 34,87.

In de laatste rit knalde de Rus Pavel Kulizhnikov daar nog eens onderdoor, hij reed 34,58.

Kulizhnikov won ook afgelopen vrijdag de 500 meter.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.