broekland verrast bij haarle

Broekland heeft een knappe zege geboekt bij SV Haarle. Tegen het hogergeplaatste Haarle werd het 0-2.

Op een moeilijk bespeelbaar veld werd er om 14:00uur afgetrapt. Broekland-trainer Arnoud Rouwenhorst paste zijn tactiek aan op de veldomstandigheden. ”Ik wilde dat mijn team snel vooruit ging spelen. Als je onder deze omstandigheden op eigen helft balverlies leidt, dan roep je de problemen over jezelf af”, aldus Rouwenhorst.

Broekland maakte op strijd en scherpte het verschil tegen Haarle. De ploeg ging net met wat meer overtuiging de duels in en anticipeerde beter dan de thuisploeg. Na ruim een halfuur spelen valt de openingstreffer. Pim Oerlemans schiet uit de draai de bal tegen de touwen. Kort voor de rust valt ook nog de 0-2. Wout Koerhuis werkt de bal uit een voorzet achter de doelman van Haarle.

De tweede helft stond bol van strijd op sportpark Pastoorsmoat. Haarle vocht voor wat het nog waard was en ging op zoek naar de aansluitingstreffer. ”Wij hielden tegen en hoopten op de tegenaanval. Dit leverde zelfs nog een keer een 1-op-1-situatie voor ons op.”, vervolgt Rouwenhorst. Gescoord werd er niet meer en zo stapte Broekland met drie punten van het veld.

Volgende week treft Broekland het hogergeplaatste Holten. Haarle komt volgende week in actie in Laren. Zij spelen dan tegen koploper Witkampers.

Stand 4H

1: Witkampers 12-33

2: Holten 12-24

3: SV Zwolle 11-23

4: Haarle 12-22

5: ABS 11-21

6: FC RDC 12-18

7: Diepenveen 12-17

8: Koninklijke UD 12- 17

9: Broekland 12-17

10: Dalfsen 12-11

11: OVC’21 11-10

12: Ulu Spor 11-8

13: Gazelle 12-7

14: IJsselstreek 12-7

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.