broekland sluit jaar goed af handbal

Dit weekend nam Broekland het op tegen Groesbeekse Glorie in de Eerste Klasse. Broekland heeft een aardige eerste seizoenshelft gedraaid. In het begin werd er veel gewonnen en daarna waren de rollen de omgedraaid. Er werden meer wedstrijden verloren dan gewonnen en zakten daardoor terug naar de middenmoot van de ranglijst. In de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar speelde Broekland sterk. Waar in de eerste helft nog de score gelijk was.(15-15), ging het in tweede helft veel beter en liepen de dames snel uit naar een mooie voorsprong. Zij wisten dit de hele tweede helft vol te houden en namen de twee punten mee naar huis. Na 60 minuten te hebben gespeeld stond er 32-25 op het scorebord.

Scores:

Sophie van der Fels: 2x

Anniek Poppe: 1x

Lauri Kortenhorst: 4x

Lesley Herder: 7x

Silke Hemels: 6x

Rowy Tuïnk: 3x

Karlien Nijenkamp: 1x

Jill Bannink: 4x

Sharon Neulen: 4x

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.