brinks stopt staking automaten nog leeg

Doordat de geldtransporteurs het werk de afgelopen dagen neerlegden, raakten al honderden automaten van met name de Rabobank leeg. Zo raakte één van de automaten in het centrum van Raalte buiten gebruik en kwamen uit een ander alleen nog maar tientjes. De verwachting is niet dat vanavond alle automaten alweer gevuld zijn. De werknemers gaan namelijk niet overwerken. Vermoedelijk zijn alle automaten over een week weer gevuld.

De medewerkers van Brink’s protesteren sinds afgelopen zaterdag tegen de reorganisatie van Brink’s Nederland. Hiermee verdwijnen namelijk zeshonderd van de duizend banen. Reden voor de reorganisatie is dat Rabobank, de grootste klant van Brink’s, in juli 2015 overstapt naar andere geldtransporteurs.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.