Home / archiefcentraal / brinks stopt staking automaten nog leeg

brinks stopt staking automaten nog leeg

Doordat de geldtransporteurs het werk de afgelopen dagen neerlegden, raakten al honderden automaten van met name de Rabobank leeg. Zo raakte één van de automaten in het centrum van Raalte buiten gebruik en kwamen uit een ander alleen nog maar tientjes. De verwachting is niet dat vanavond alle automaten alweer gevuld zijn. De werknemers gaan namelijk niet overwerken. Vermoedelijk zijn alle automaten over een week weer gevuld.

De medewerkers van Brink’s protesteren sinds afgelopen zaterdag tegen de reorganisatie van Brink’s Nederland. Hiermee verdwijnen namelijk zeshonderd van de duizend banen. Reden voor de reorganisatie is dat Rabobank, de grootste klant van Brink’s, in juli 2015 overstapt naar andere geldtransporteurs.

Lees ook

Koken voor Kerels in de Mozaïek

LEMELERVELD – Er zijn nog enkele plekjes vrij voor de cursus Koken voor Kerels in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.