Home / archiefcentraal / brinks mag blijven staken van de rechter

brinks mag blijven staken van de rechter

dt RTV Oost

Werknemers van Brink’s stopten na een oproep van de vakbonden FNV Bondgenoten en CNV Vakmensen vanaf zaterdagochtend met het bijvullen van de geldautomaten van Rabobank en in mindere mate die van ABN AMRO en SNS Bank. Inmiddels zijn er al meer dan vierhonderd geldautomaten in het hele land leeg.

De actie is een protest tegen de manier waarop Brink’s Nederland wil reorganiseren. Door de reorganisatie verliezen zo’n zeshonderd van de circa duizend werknemers hun baan. Ook de vestiging van Brink’s in Zwolle moet de deuren sluiten.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.