bouwwerkzaamheden carmel hervat

Vorige week was er onduidelijkheid ontstaan over de tekeningen van bouwer WAM en Van Buren uit Winterswijk. Welke onduidelijkheden, dat wil het Carmelcollege niet vertellen, wat doet vermoeden dat het niet zo maar om een paar kleine dingetjes gaat. “Maar daar mag ik echt niks over zegen” aldus de afdeling voorlichting, die wel kwijt wil dat er nu meer duidelijkheid is ontstaan over de aangeleverde bouwtekeningen en er zijn vervolgafspraken gemaakt met de bouwer.”

“Daarom biedt Carmel de bouwer de gelegenheid de bouw weer op te starten. We hopen op een voorspoedige doorstart van de nieuwbouw. Per januari 2016 hopen we – zoals gepland – het nieuwe gebouw in gebruik te nemen.”

Wat boven de markt blijft hangen is dus wat er onduidelijk is geweest aan die tekeningen.

Je kunt hier de voorzichtige opstart volgen op de webcam.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.