bouwhuis heeft op vier na slechtste slogan

De titel ‘Slechtste slogan van Nederland’ is niet gewonnen door het bedrijf Bouwhuis Enthoven uit Raalte. Het bedrijf dat klanten een breed assortiment in eiproducten aanbiedt legde het af tegen aannemer Braak uit Velsen. “Een timmer timmert, een tandarts boort… maar wij zitten lekker in Velsen Noord” is verkozen tot slechtste slogan van Nederland. “Always in egg-tion for you!”, van Bouwhuis Enthoven werd vijfde met acht procent van de stemmen.

De slogan van aannemer Braak kreeg 28 procent van de stemmen. In totaal zijn 3286 stemmen uitgebracht door 2080 verschillende stemmers. Het bedrijf Robin Design uit Enschede werd tweede met 16 procent van de stemmen. Het bedrijf heeft als slogan ‘Van die sign er niet zo veel!’

De verkiezing werd dit jaar voor de derde maal gehouden. Vorig jaar had modezaak Jan de Cock de slechtste slogan van Nederland met ‘It’s De Cock that makes the man’. Winnaar van 2012 was ‘The worst musical ever’ van Hema de Musical.

De volledige uitslag:

1. Een timmer timmert, een tandarts boort… maar wij zitten lekker in Velsen Noord (aannemer Braak Velsen, 28%)

2. Van die sign er niet zo veel! (Robin Design, 16%)

3. Uw kind, ook ons een zorg (H3O Kinderdagverblijf en kinderopvang, 15%)

4. Henny’s Rits geeft één broek … voor twee billen (Henny’s Rits, 9%)

5. Always in egg-tion for you! (Bouwhuis Enthoven, 8%)

6. In-Koe-sief (Eetcafé de Lachende koe, 6%)

7. Go fun yourself (Toyota Aygo, 6%)

8. Watt ledt je? (Aerts Lighting, 5%)

9. Soms vergeet de koe dat die een kalf is geweest… (kleine-rijopleidingen.nl, 4%)

10. Frequent Vlaaier Kaart (Multivlaai, 3%)

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.