bni aquila deventer vijf jaar

Netwerkclub BNI Aquila Deventer bestaat vijf jaar. Begonnen met twintig leden zijn er inmiddels veertig ondernemers uit Deventer en regio aangesloten bij dit ondernemersnetwerk. Voorzitter Raymond von den Benken: ‘Dat bewijst het succes van onze vaste wekelijkse ontbijtbijeenkomsten. We vormen een hechte club ondernemers die voor en met elkaar zakendoen.’

BNI Aquila Deventer is in september 2009 opgericht door Arne van de Graaff (Postma van de Graaff) en Eric Sterenberg (recruitment consultant). Een van de ondernemers die er ook vanaf het eerste uur bij is, is Arno van Dijk. “Een netwerkclub oprichten doe je niet zomaar. Maar al vrij snel raakte BNI ingeburgerd in Deventer. En uit het feit dat we alweer vijf jaar verder zijn, bewijst dat het concept van ‘geven loont’ werkt!”

Wekelijks netwerkontbijt

Het principe van BNI Aquila is eenvoudig. Iedere vrijdagochtend van 7.00 tot 8.30 uur is het netwerkontbijt. Ieder lid wordt ook geacht aanwezig te zijn, zo niet dan regelt hij of zij een vervanger. Na het ontbijt begint de wekelijkse vergadering die volgens een vast stramien verloopt. Iedereen houdt zijn elevatorpitch van één minuut en legt een zoekvraag neer, met andere woorden, je wilt graag met een bepaalde persoon van een organisatie in contact komen. “De zoekvraag is heel belangrijk, want daarmee kunnen we elkaar helpen door gebruik te maken van elkaars netwerk. Zo genereer je warme aanbevelingen”, aldus Von den Benken. En dat blijkt te werken, want inmiddels is Aquila de beste club van Nederland met € 1,36 miljoen omzet en 1.300 aanbevelingen met een waarde van € 36.000 per lid.

Speciale gastenochtend

Eind januari organiseert de club haar jaarlijkse gastenochtend waar iedere ondernemer uit de regio van harte welkom is om kennis te maken en te netwerken. Overigens kan een geïnteresseerde ondernemer zich ook tweemaal aanmelden voor het wekelijkse ontbijt.

Meer informatie over BNI Aquila op staging2.bnideventer.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.