bluestown cafe in lampe krijgt vervolg

Georganiseerd door Mister Bluestown, Harry Radstake, en met medewerking van de Leeren Lampe, RTV Raalte, Groote Schaarsberg Audiovisueel en JH Sound uit Raalte, lijkt er een nieuw bluesevenement geboren.

De opener van de eerste editie van het Bluestown Café was The Guitar Guy (Henk de Ruiter) die met nummers van zijn nieuwe cd ‘Me, myself and the blues’ de blues geweldig op de kaart zette.

Daarna betred de Leif de Leeuw Band het podium. De band, winnaar van de Dutch Blues Challenge 2015, zal in het voorjaar van 2015 afreizen naar het Mekka van de blues: Memphis. Daar gaan ze strijden tijdens de International Blues Challenge , maar ook gaan ze in maart naar The European Blues Challenge in Brussel.

Bezoekers konden genieten van hun cd EP Deluxe. Maar ook oudere nummers liet de band horen. Met als “hoogtepuntje” het Hocus Pocus van Focus. Ze zijn in 2015 op het podium van Ribs & Blues te zien en te horen.

De volgende Bluestown Café zal plaatsvinden op zondag 21 december met Ralph de Jongh en Cigar Box Henry & Friends. Zie ook staging2.bluestown-raalte.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.