bjorn cents versterkt teamsport raalte

Teamsport Raalte wordt uitgebreid met een fulltime kracht. Björn Cents begint op 1 januari op een plek die hij al erg goed kent. Cents heeft namelijk in de jaren 2000 tot en met 2008 bij Intersport Schutte Raalte gewerkt als assistent bedrijfsleider. Daarna heeft hij 4 jaar een eigen winkel gerund in de kledingbranche, waarna de sport toch weer begon te kriebelen.

Björn is toen begonnen bij Intersport Megastore in Hengelo, maar gaat de uitdaging aan om samen met Han Schutte Teamsport Raalte verder gestalte te geven. Door samenwerking met nieuwe clubs en toename in webshopverkopen binnen Teamsport Raalte, is zijn hulp meer dan welkom.

Cents is opgeroeid als keeper bij VV Lemelerveld. In zijn periode bij Intersport Schutte heeft hij ook vele uren doorgebracht in de textieldrukkerij van Intersport en is destijds ook werkzaam geweest binnen de teamsport afdeling van Intersport.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.