bijeenkomst sallandglas trekt veel bezoekers

De bijeenkomst van SallandGlas in het Hoftheater in Raalte trekt behoorlijk wat geïnteresseerden. De bijeenkomst is vanmiddag begonnen en duurt nog tot 21.00 uur. Ben Nijboer is zeer tevreden over de aanloop tot nu toe: “Het gaat goed. Er zijn al zo’n 60 nieuwe inschrijvingen en nog tientallen andere belangstellenden”.

De informatiebijeenkomst in het Hoftheater is voor bewoners van het Raalter buitengebied. Hierin staan de plannen om in het buitengebied glasvezel aan te leggen centraal. Bestuursleden en vrijwilligers van SallandGlas staan in het theater om alle vragen te beantwoorden. Ook de twee providers, Canal Digitaal en Plinq, zijn aanwezig.

Zoals gezegd is de bijeenkomst nog tot 21.00 uur te bezoeken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.