Home / archiefcentraal / bannink wint madhouse darttoernooi

bannink wint madhouse darttoernooi

Titelverdediger Jaime Lindeboom werd al in de kwartfinales uitgeschakeld. In de halve finale won Rick Achterhoek van Kenneth Pinkster en in de andere halve finale won Jan-Willem Bannink van tweevoudig winnaar Marco Koggel.

In de finale was het Rick Achterhoek die de eerste set won. Deze finale ging over ‘best of five’ sets en ‘best of five’ legs. Daarna was het Jan-Willem die 3 sets op rij won en zelfs nog een finish van 155 uitgooide. Over het hele toernooi gezien won hij verdiend de titel die hij al eerder drie keer opeiste.

Lees ook

‘Na de teleurstelling begint het nu weer te kriebelen’

Luttenbergsfeest in afgeslankte vorm: drie terrassen geopend en een klein omlijstend programma LUTTENBERG – Ruud …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.