Home / archiefcentraal / auto service haarle lettele 21 26

auto service haarle lettele 21 26

Zaterdagavond stond er in de Hoofdklasse B de derby tussen Auto Service/ Haarle en Lettele op het programma. Beide teams staan beiden in de middenmoot en bij een overwinning is er weer aansluiting met de subtop. Lettele was in deze derby de sterkste van de twee en trok de wedstrijd naar hun toe. Na 60 minuten stonder 21-26 in het voordeel van Lettele.

In de eerste kwartier van de wedstrijd ging het gelijk op tussen beide teams, maar daarna nam Lettele het voortouw en liep al snel uit naar een riante voorsprong. Haarle kwam nog wel iets terug maar de ruststand was in het voordeel van Lettele 8-13. In de tweede helft ging het gelijk op tussen beide teams en werd het publiek getrakteerd met een leuk pot handbal. Haarle kon niet meer verder dichterbij komen en was de voorsprong behaald uit de eerste helft bepalend. 21-26 was de eindstand na 60 minuten spelen.

Scores:

Christy van Breen 4, Marlijn Besten 7, Anique Besten 1, Sandra Heerink 4, Inge Zwijnenberg 4, Seline Bruggeman 1.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.