Home / archiefcentraal / alex booij nieuwe trainer sv heeten

alex booij nieuwe trainer sv heeten

SV Heeten is blij met deze nieuwe trainer vanwege zijn ervaring als speler en trainer in combinatie met zijn persoonlijke eigenschappen. Zo heeft hij met Wijhe ’92 jaren lang in de Tweede Klasse gespeeld om de bovenste plekken en is zelfs bijna gepromoveerd naar de Eerste Klasse (verloren in finale nacompetitie). SV Heeten is van mening dat hij de juiste man is om de lijn van de huidige trainer, Marco Onderberg, door te zetten.

Als speler kwam Booij jaren lang uit voor FC Zwolle, Heracles en weer FC Zwolle. Later speelde hij bij Epe en Wijhe ’92. Na zijn actieve spelersloopbaan is hij 8 jaar als trainer actief geweest bij Wijhe ’92 (eerst 2e elftal en later 5 jaar als hoofdtrainer). Momenteel is hij bezig aan zijn 2e jaar bij Nieuwleusen.

Booij heeft zich gepresenteerd als een sociaal persoon welke normen en waarden hoog in het vaandel heeft staan. SV Heeten is van mening dat deze eigenschappen perfect passen bij de clubcultuur. Hierdoor is er van beide kanten zeer veel vertrouwen in de samenwerking, welke start voorafgaand aan het nieuwe seizoen.

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.