Home / archiefcentraal / afval raalte eens per vier weken opgehaald

afval raalte eens per vier weken opgehaald

Begin januari verspreidt de gemeente een afvalkaart waar alle gewijzigde inzamelgegevens opstaan. De kaart wordt huis-aan huis bezorgd, behalve bij adressen met nee/nee en ja/nee sticker. Mocht je geen afvalkaart ontvangen hebben, dan kun je bij één van onderstaande punten de afvalkaart begin januari af halen.

Gemeentehuis Raalte, Het Trefpunt in Laag Zuthem, Het Dorpshuis in Lierderholthuis, Dorpshuus en bibliotheek in Heino, De Parabool in Broekland, De Schalm in Mariënheem, Kulturhus in Raalte, Elckerlyc in Luttenberg, De Belte in Nieuw Heeten en Het Trefpunt in Heeten.

Alle gegevens zijn ook online te raadplegen via www.rova.nl/afvalwijzer

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.