afval raalte eens per vier weken opgehaald

Begin januari verspreidt de gemeente een afvalkaart waar alle gewijzigde inzamelgegevens opstaan. De kaart wordt huis-aan huis bezorgd, behalve bij adressen met nee/nee en ja/nee sticker. Mocht je geen afvalkaart ontvangen hebben, dan kun je bij één van onderstaande punten de afvalkaart begin januari af halen.

Gemeentehuis Raalte, Het Trefpunt in Laag Zuthem, Het Dorpshuis in Lierderholthuis, Dorpshuus en bibliotheek in Heino, De Parabool in Broekland, De Schalm in Mariënheem, Kulturhus in Raalte, Elckerlyc in Luttenberg, De Belte in Nieuw Heeten en Het Trefpunt in Heeten.

Alle gegevens zijn ook online te raadplegen via staging2.rova.nl/afvalwijzer

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.