activiteiten bij schuilenburg in raalte

In zorgcentrum Schuilenburg in Raalte zijn vanaf 12 januari tot 16 februari elke maandagmiddag van 15.25 uur tot en met 16.30 uur activiteiten. Alle kinderen uit de buurt en de bewoners van zorgcentrum Schuilenburg mogen deelnemen.

Een aantal voorbeelden zijn een verwenmiddag, een spelletjesmiddag, heel Schuilenburg bakt en ook een speurtocht. Studenten van Landstede KindActief zullen deze middagen gaan organiseren. De deelname is in januari gratis, opgeven hoeft niet en er is altijd een glas limonade. Vanaf februari kost de deelname 1 euro. Het geld wordt gebruikt voor de onkosten van de materialen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.