Home / archiefcentraal / activiteiten bij schuilenburg in raalte

activiteiten bij schuilenburg in raalte

In zorgcentrum Schuilenburg in Raalte zijn vanaf 12 januari tot 16 februari elke maandagmiddag van 15.25 uur tot en met 16.30 uur activiteiten. Alle kinderen uit de buurt en de bewoners van zorgcentrum Schuilenburg mogen deelnemen.

Een aantal voorbeelden zijn een verwenmiddag, een spelletjesmiddag, heel Schuilenburg bakt en ook een speurtocht. Studenten van Landstede KindActief zullen deze middagen gaan organiseren. De deelname is in januari gratis, opgeven hoeft niet en er is altijd een glas limonade. Vanaf februari kost de deelname 1 euro. Het geld wordt gebruikt voor de onkosten van de materialen.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.