306 mutjes voor het nationaal ouderenfonds

Misschien had u er al wat van gezien of gehoord? Mutsjes breien voor het Nationaal Ouderenfonds. Het Rode Kruis afdeling Dalfsen en Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen hebben dit jaar samen het project opgepakt. In de maand november zijn elke week diverse dames druk geweest met mutjes breien voor het Nationaal Ouderenfonds in de soos van Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen. Onder het genot van een kopje koffie hebben ze samen 306! mutsjes bereid in verschillende patronen en kleuren. In januari 2015 worden de mutsjes op de smoothieflesjes van Innocent door heel Nederland verkocht. Voor elk verkochte smoothie met mutsje gaat er €0,20 naar het Nationaal Ouderenfonds.

Omdat het breien op de vrijdagochtend een succes was, gaan we in de maand december door met het breien van Kerstballen! U bent van harte welkom op de vrijdagochtenden vanaf 10.00uur in de soos van Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen in de Trefkoele+, tel: 088-8508800.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.