1500 euro boete voor raalter carbidschieters

Op de Warmelo in Raalte is op Oudejaarsdag een boete van 1.500 euro uitgeschreven aan een groep carbidschieters. Dat zeggen buurtbewoners. De flinke prent werd hen opgelegd omdat carbidschieten binnen de bebouwde kom niet is toegestaan.

Eén van de buurtbewoners vertelde dat ze al tien jaar lang Oudejaarsdag vieren met carbidschieten, vuurkorven, oliebollen en een biertje. De komst van de politie werd dan ook niet met gejuich ontvangen. Een politieauto zou om een hoekje hebben gestaan, toen er met één van de zes bussen werd geschoten, kwam de politiewagen om de hoek, zo vertelde de bewoner.

Volgend jaar is de buurt van plan met gas en luchtdruk te schieten om een boete te voorkomen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.