zwolle broekland nijhof 31 24

Vandaag moest Broekland Nijhof het uit opnemen tegen Zwolle. Broekland begon dit seizoen uitstekend en was in het begin ongeslagen. De laatste paar weken wil het helaas niet helemaal meer lukken en dat bleek ook vandaag. In de eerste helft ware de teams gelijkwaardig en ging de score gelijk op. Stand na 30 minuten was 13-13. In tweede helft kon Broekland geen grip krijgen op het harde spel van zwolle en werden uiteindelijk overklast doordat ze niet hun eigen spel konden spelen. Na 60 minuten stond er 31-24 op de scorebord voor Zwolle. De dames beginnen nu toch de aansluiting te missen en zakken nu weg naar een zesde plaats op de ranglijst.

scores: Broekland

KarlienNijenkamp 5x

Lesley Herder 3x

Sophie van der Fels 3x

Silke Hemels 5x

RowyTuïnk 3x

Carlien Tibben 2x

Jill Bannink 1x

Sharon Neulen 2x

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.