zestien tips na opsporing verzocht

De politie heeft dinsdagavond na afloop van de uitzending van Opsporing Verzocht al 16 tips ontvangen over de gewelddadige woningoverval in Welsum. Zondag rond 20.00 uur werden daar twee oudere mannen overvallen.

Ze werden gekneveld en een van de mannen werd met benzine overgoten toen de daders niet snel genoeg een mooie buit vonden. Ze dreigden hem in de brand te steken. Kort daarna vertrokken de overvallers. Het duurde daarna nog anderhalf uur voordat de mannen zichzelf wisten te bevrijden en de politie konden bellen.

De politie heeft meteen na de overval met honden gezocht in de omgeving. De twee slachtoffers zijn lichtgewond geraakt en vooral geschrokken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.