zenderen vooruit rekent af met sdol

Zenderen Vooruit heeft vanmiddag SDOL zonder punten naar huis gestuurd. In Zenderen werd het 3-1 voor de thuisploeg.

Door de overwinning van Zenderen Vooruit stijgt de ploeg van trainer Jacob Posthuma naar een 4e plaats. SDOL zakt een plek en is nu te vinden op de 9e plaats op de ranglijst. Zenderen Vooruit is bezig met een goede reeks in de 5e Klasse A en blijft door deze overwinning aansluiting houden met de top 3 van de competitie. Het stroef draaiende SDOL zakt steeds verder weg in de competitie. De laatste overwinning in de competitie werd op 5 oktober behaald in de thuiswedstrijd tegen SV Raalte.

SDOL zal volgende week een einde willen maken aan de negatieve reeks. De wedstrijd tegen Vilsteren staat dan op het programma. Zenderen Vooruit zal aansluiting willen houden met de top en zal voor de volle winst gaan in de wedstrijd tegen SV Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.