zaalvoetbaltweedaagse in kerstvakantie

De Voetbal Academie houdt in de kerstvakantie een zaalvoetbaltweedaagse in de sporthal van SV Broekland. Het is de derde editie van het sportevenement. Dit jaar zullen de twee voetbaldagen plaatsvinden op maandag 22 en dinsdag 23 december. Er kunnen maximaal 32 E- en D-spelers meedoen.

Elke winter spelen de pupillen uit heel Salland hun wedstrijden in de zaal. Echte training hiervoor is niet altijd mogelijk. De Voetbal Academie organiseert om die reden met heel veel enthousiasme twee dagen lang voetbalplezier in de zaal. Nieuwe oefenvormen, een positieve sfeer en een goede verzorging zijn de doelen van die dagen. Daan Koerhuis is oprichter van De Voetbal Academie en organiseert al vele jaren activiteiten en trainingen voor deze doelgroep.

Al ruim zes jaar is De Voetbal Academie actief om de jeugd uit Salland nog enthousiaster te maken voor voetbal. Wekelijkse trainingen, een voetbal driedaagse in de zomervakantie en deze zaalvoetbaltweedaagse zijn de activiteiten die worden georganiseerd. Wil je meer weten of wil je eens komen kijken: elke vrijdagavond is er training op het hoofdveld van Wijhe’92 van 16.00 uur tot 19.00 uur.

Kijk voor foto’s, filmpjes en voor meer informatie op staging2.devoetbalacademie.nl of mail met vragen naar info@devoetbalacademie.nl .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.