woningoverval welsum in opsporing verzocht

De woning waarin de slachtoffers van 90 en 75 jaar wonen, werd zondagavond rond 20.00 uur overvallen. De 90-jarige bewoner van een woning in Welsum werd met een vloeistof besprenkeld waarna de overvallers dreigden hem in brand te steken. Met welke vloeistof het slachtoffer is besprenkeld is niet bekend.

Twee gemaskerde en gewapende overvallers stonden zondagavond plotseling voor de deur van de woning aan de IJsseldijk in Welsum. De overvallers drongen de woning binnen, bonden de bewoners vast met touwen en besprenkelden de oudste bewoner met een vloeistof.

De overvallers zijn niet lang in de woning geweest en gingen er uiteindelijk onder meer met sieraden vandoor. De 90-jarige bewoner hield ruimte tussen zijn handen terwijl hij vastgebonden werd, waardoor hij gemakkelijker los kon komen. Hij bevrijdde daarna zijn huisgenoot die vervolgens de politie belde.

De overvallers zijn nog niet gevonden. De politie heeft meteen na de overval met honden gezocht in de omgeving. De twee slachtoffers zijn lichtgewond geraakt en vooral geschrokken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.