wisselende wedstrijd toyota van leussen d1

Deze week stond een westrijd tegen de dames van Hevoc ’89 uit Heerenveen op het programma. De achtste wedstrijd van het seizoen werd gespeeld in eigen hal, de Trefkoele+.

Dalvo mocht in de eerste set van start met de service. Het team speelde overtuigend en dit resulteerde als snel in een behoorlijke voorsprong. Er werden mooi passes gebracht en er werd sterk geserveerd. Een prima start, setstand: 25-13.

In de tweede set verloor Toyota van Leussen D1 alle grip op de wedstrijd. De punten werden in hoog tempo weggegeven aan de dames van Hevoc’89. Halverwege pakte Dalvo het eigen spel weer een beetje op, maar dat was niet genoeg. De set werd verloren met 17-25.

Ook de derde set lukte het niet om de wedstrijd weer naar eigen hand te zetten. De vele fouten in service en passes resulteerde in een verloren set, 15-25.

Na een peptalk van coach Johnny Kodden en de keuze om veel servicedruk in te zetten, begonnen de dames van Dalvo aan de vierde set. Weer helemaal terug in de wedstrijd, werd deze set weer overtuigend gewonnen: 25-10.

Beide aanvoersters werden bij elkaar geroepen door de scheidsrechter om te tossen voor de beslissende set. Het muntje viel goed, Toyota D1 begon de vijfde set met de service en kwam al snel op voorsprong. Op nog maar twee punten afstand van de winst voor Dalvo, kwam het team uit Heerenveen toch nog terug. Met een sterke servicereeks werd de wedstrijd beslist door Hevoc’89; 13-15. Eindstand in sets 2-3.

Vorige week gingen de dames van Dalvo ook onderuit in Zwolle. Donderdagavond stond het team in het veld tegen de koploper Bas Autowas/W DS2. De wedstrijd werd verloren met 0-4.

Toyota van Leussen D1 is prima gestart in deze eerste helft van het seizoen, ze draaien mee in de top 3 van de competitie. Volgende week zaterdag wordt er gespeeld om 19:00 uur op Urk, in de Schelp.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.