wijhe92 pakt punt tegen koploper

Wijhe ’92 heeft voor eigen publiek een punt gepakt tegen koploper Tubantia. Op het gemeentelijk sportpark in Wijhe werd het 1-1. Na vier nederlagen op rij was dit voor de ploeg van Peter Jansen dan ook een goede prestatie tegen de koploper.

Jansen had voor aanvang wat wijzigingen doorgevoerd, dit mede door een schorsing van Eddy Wichems. Vanaf de aftrap had de ploeg uit Hengelo het initiatief. Echter werd de ploeg nauwelijks gevaarlijk op de Wijhese speelhelft. Het enige doelpunt in de eerste helft viel in de twaalfde minuut. Ekrem Lok kopte een prima aanval namens Tubantia binnen. Een tiental minuten na de openingstreffer onderscheidde Wijhe’92-doelman Bram Neplenbroek zich in de wedstrijd. Een slecht ingeschoten penalty werd gekeerd door de doelman.

In de tweede helft kwam Wijhe meer tot aanvallen toe. Dit spel werd beloond. Op een voorzet van Remco Fredriks was het Paco Platenkamp die de bal achter de doelman van Hengelo kon tikken. In het restant van de wedstrijd waren er nog kansen voor beide ploegen op de overwinning. Zover kwam het niet in Wijhe en zo pakte Wijhe sinds lange tijd weer een punt. Tubantia was tot voor twee weken nog zonder puntverlies, maar speelde nu voor de tweede keer op rij gelijk.

Volgende week speelt Wijhe’92 tegen Achilles’12. Tubantia is nog altijd koploper in 2J en speelt volgende week tegen Suryoye.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.